Aanpak

Bij DigifyStudio geloven we in een gepersonaliseerde aanpak om de unieke behoeften van elk bedrijf te vervullen. Onze missie is om jouw website te transformeren tot een krachtige en boeiende online bestemming die jouw merk laat groeien en bloeien.

Simpel en Efficiënt

Wij geloven dat een flexibele, maar eenvoudige basis, sneller, efficiënter en een groter rendement zal opleveren met de investering die daarvoor nodig is. Geen gedoe, of onnodige features.

Onze kijk op E-Commerce

Top webshops floreren door flexibiliteit en wendbaarheid te omarmen, met een sterke focus op authentieke storytelling en effectieve marketing. De sleutel tot exponentiële groei in een competitieve markt is simpel en doelgericht blijven, terwijl je vasthoudt aan bewezen methoden. Dit stelt je in staat om tijd en investeringen te richten op wat echt belangrijk is.

QARE SLEEP

Innovatie

Wij houden ons bezig met de nieuwste trends en technologieën om een cutting-edge webshop te leveren.

QARE SLEEP

Optimalisatie voor conversies

Wij richten ons op het maximaliseren van conversies en ROI.

QARE SLEEP

Innovatie

Wij houden ons bezig met de nieuwste trends en technologieën om een cutting-edge webshop te leveren.

QARE SLEEP

Optimalisatie voor conversies

Wij richten ons op het maximaliseren van conversies en ROI.

Webshop Pakketten

De prijs van jouw webshop wordt bepaald door drie cruciale factoren: jouw specifieke wensen, het beschikbare budget en de gewenste deadline voor oplevering. Deze elementen vormen de basis voor de indeling van jouw website in een van de volgende categorieën.

 • No-Code

  Prijsindicatie: €1250-€1950

  Tijdsindicatie: 1-2 weken

  Met onze expertise zijn we gespecialiseerd in het creëren van No-Code Shopify-websites! Ons ervaren team van ontwikkelaars staat klaar om prachtige online winkels te bouwen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met diepgaande kennis van Shopify en een scherp oog voor detail, zorgen we ervoor dat elke aspect van jouw website aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om het aanpassen van thema's of het integreren van krachtige apps, wij minimaliseren de technische complexiteit en maximaliseren de resultaten. Laten we samenwerken aan het creëren van een succesvolle No-Code Shopify-website die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen!

 • Low-Code

  Prijsindicatie: €1995-€4995

  Tijdsindicatie: 3-4 weken

  Met onze Low-Code Shopify websites maken we maatwerk eenvoudig voor klanten zonder programmeerervaring.

  Onze intuïtieve visuele editor maakt het mogelijk om eenvoudig kleuren, lettertypen en lay-outs aan te passen, waardoor klanten hun unieke merkidentiteit kunnen benadrukken.

  Met flexibele componenten en modules kunnen klanten snel nieuwe pagina's maken, producten beheren en zich aanpassen aan veranderingen, zonder technische kennis. Het resultaat is een webshop met een premium design, dankzij moderne en stijlvolle elementen die de uitstraling en gebruikerservaring verbeteren. Klanten behouden volledige controle over hun website en realiseren een winkel die perfect past bij hun visie.

  Onze nadruk op gebruiksgemak helpt klanten om hun online bedrijf op te bouwen en te laten groeien met vertrouwen.

 • Custom

  Budgetrange: €7500+

  Tijdsindicatie: 2 maanden

  Bij DigifyStudio ontwikkelen we gepassioneerde en op maat gemaakte e-commerce websites die de norm overstijgen.

  Dankzij onze geavanceerde Shopify technologieën en baanbrekende ontwerpen geniet je van een unieke winkelervaring die perfect past bij jouw merk en zakelijke behoeften.

  We nemen jouw visie serieus, van concept tot realisatie, en bouwen een op maat gemaakte website die indruk maakt en zich onderscheidt in de online wereld.

  Als je op zoek bent naar echte impact en een voorsprong wilt nemen op de concurrentie, dan is onze op maat gemaakte website de ideale keuze voor jouw bedrijf.

1 of 3

VRAAG EN ANTWOORD

Veel gestelde vragen

Waarom gebruiken jullie Shopify?

Er zijn veel verschillende e-commerce platforms beschikbaar voor handelaars, en een van de meest populaire is Shopify. Shopify behoort tot de meest schaalbare, functierijke en snelst groeiende e-commerce platforms die er zijn. Meer dan één miljoen e-commerce winkels in 175 landen van uiteenlopende groottes en soorten vertrouwen op het Shopify platform. Van jonge start-ups tot grote merken zoals Gym Shark, Deliveroo, Huel en Red Bull; allemaal maken ze gebruik van dit platform om hun online winkels te ondersteunen.

Hoe snel is mijn webshop klaar?

Wij maken gebruik van 3 pakketten: No-Code, Low-Code en Custom. We nemen namelijk graag de tijd voor jouw webshop om kwaliteit te leveren.

 • No-Code: 1-2 weken
 • Low-Code: 3-4 weken
 • Custom: 2 maanden

We bieden het laagste uurtarief vergeleken met andere Shopify bureaus. Bij ons heb je al een complete converterende webshop vanaf €1000,-

Waarom voor DigifyStudio kiezen?

Omdat we verder gaan dan alleen een mooie website. We luisteren naar jouw visie en bouwen een webshop die deze tot leven brengt. Met behulp van krachtige Shopify-technologieën en grensverleggende ontwerpen zorgen we voor een unieke winkelervaring die jouw merk onderscheidt van de concurrentie.

Of je nu net begint of een gevestigd merk bent, wij zijn er om jouw e-commerce doelen te realiseren. Onze op maat gemaakte aanpak garandeert een website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en resultaatgericht.

Kan ik mijn bestaande winkel van een ander platform overzetten?

Ja zeker! Wij helpen je graag met de migratie naar Shopify. We kunnen je helpen bij het overzetten van producten, klantgegevens en bestellingen naar je nieuwe Shopify-winkel, waardoor een soepele overgang mogelijk is zonder verlies van belangrijke informatie.

Wat moet ik zelf aanleveren?

We zullen een checklist sturen met alle benodigde informatie die wij nodig hebben voor het bouwen van jouw webshop. Denk hierbij aan content, verzendbeleid, privacy beleid en algemene voorwaarden.