Diensten

Als DigifyStudio bieden we een breed scala aan diensten aan om onze klanten te helpen bij het verbeteren en optimaliseren van hun online aanwezigheid en marketinginspanningen. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

SHOPIFY DEVELOPMENT

Vergroot je online impact met een op maat gemaakte website van DigifyStudio. Ons webdesign combineert visuele aantrekkelijkheid met gebruiksgemak voor optimale engagement en conversie. Van responsieve lay-outs tot SEO-vriendelijke structuren, wij bieden een complete online ervaring die past bij je merk en doelen.

SHOPIFY RE-DESIGN

Voor klanten die al een bestaande website hebben maar deze willen vernieuwen of verbeteren, bieden we redesign-diensten aan. We herzien en updaten de bestaande website om deze moderner, responsiever en effectiever te maken, met als doel het verbeteren van de gebruikerservaring en het stimuleren van conversies.

LOGO DESIGN

Een krachtig logo is essentieel voor het opbouwen van een sterk merkimago. We bieden op maat gemaakte logo-ontwerpdiensten die de unieke identiteit en waarden van een merk weerspiegelen. Onze ontwerpers werken nauw samen met klanten om logo's te creëren die opvallen en een blijvende indruk achterlaten.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Ons team van creatieve professionals ontwikkelt boeiende en relevante content voor verschillende sociale mediaplatforms, waaronder afbeeldingen, video's, infographics en tekstuele inhoud. We streven ernaar om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en de merkzichtbaarheid te versterken door middel van strategisch geplande en gepersonaliseerde sociale media-inhoud.