VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Shopify?

Er zijn veel verschillende e-commerce platforms beschikbaar voor handelaars, en een van de meest populaire is Shopify. Shopify behoort tot de meest schaalbare, functierijke en snelst groeiende e-commerce platforms die er zijn. Meer dan één miljoen e-commerce winkels in 175 landen van uiteenlopende groottes en soorten vertrouwen op het Shopify platform. Van jonge start-ups tot grote merken zoals Gym Shark, Deliveroo, Huel en Red Bull; allemaal maken ze gebruik van dit platform om hun online winkels te ondersteunen.

Kan ik mijn bestaande winkel van een ander platform overzetten?

Ja zeker! Wij helpen je graag met de migratie naar Shopify. We kunnen je helpen bij het overzetten van producten, klantgegevens en bestellingen naar je nieuwe Shopify-winkel, waardoor een soepele overgang mogelijk is zonder verlies van belangrijke informatie.

Wat zijn de prijzen voor jullie diensten?

Wij bieden verschillende diensten aan o.a. Webdesign, social media management, maken van product foto's en meer. Om hiervoor een prijs te bepalen is het handig om ons contactformulier in te vullen en je project zo compleet mogelijk te beschrijven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om het project met je te bespreken.

Hoelang duurt het maken van een website?

Wij maken gebruik van 3 pakketten: No-Code, Low-Code en Custom. We nemen namelijk graag de tijd voor jouw webshop om kwaliteit te leveren.

  • No-Code: 1-2 weken
  • Low-Code: 3-4 weken
  • Custom: 2 maanden

We bieden het laagste uurtarief vergeleken met andere Shopify bureaus. Bij ons heb je al een complete converterende webshop vanaf €1000,-

Wat is onze werkwijze?

Onze werkwijze begint met het begrijpen van uw doelen, gevolgd door strategische planning, ontwerp, en ontwikkeling. We testen grondig en lanceren de website met geoptimaliseerde content. Na lancering bieden we doorlopende ondersteuning en optimalisatie om conversies te maximaliseren, met een klantgerichte en data-gedreven aanpak.